Sui Pulenuu o Dezhou, Chen Xiaoqiang, na taʻitaʻia se vaega suʻesuʻe i Minolta

I le aoauli o Aperila 19, o le sui pulenuu o Dezhou, Chen Xiaoqiang, na taʻitaʻia se vaega o tagata ofisa mai le Municipal Bureau of Industry and information technology ma le Municipal Market Supervision Bureau, faʻatasi ma le kovana o le itumalo o Ningjin County, Wang Cheng, e asiasi. Minolta mo suʻesuʻega.

1

I le potu fa'aaliga o meafaigaluega a Minolta, na fa'alogo ai le pulenu'u o Chen i le lipoti a Minolta i le fa'agasologa o le atina'eina o le kamupani, fa'atulagaina o fale gaosi oloa, atina'e o oloa ma fuafuaga fa'ata'atia, o lenei pepa e su'esu'eina le fa'agaioiga i aso uma o pisinisi i lalo o le tulaga o lo'o iai nei, malamalama i avanoa ma lu'itau i le atina'eina o pisinisi, ma tuuina mai ni fautuaga.

2

3 4

Ina ua maeʻa le suʻesuʻega, na tuʻuina atu e le pulenuu o Chen le faʻamaoniga ma le faʻafetai i le atinaʻe ma mea na ausia e Minolta, ma faʻamalosia pisinisi e tuʻuina atu le taʻaloga atoatoa i o latou tulaga lelei i totonu o le alamanuia, e tuʻuina atu oloa ma auaunaga sili atu ma sili atu i le maketi ma tagata faʻaoga, ma faʻateleina ma sili atu. sili atu sao i le atinaʻeina o pisinisi a le Dezhou.

5


Taimi meli: Me-18-2023