MND Malosi |Atinaʻe atamai i le 2022, malosi atoatoa i le 2023

2023-01-12 10:00

1

Toe tepa i tua i le 2022, matou te fia fai atu: Faafetai mo le faʻaaluina o se 2022 e le mafaagaloina ma MND Fitness!O le 2022 o se tausaga e tumu i avanoa ma luitau.A maeʻa ona oʻo i le faʻaleleia o le faʻamaʻi, o loʻo i ai foi le malosi e faʻaleleia ai, ma o loʻo i ai pea le malosi e le gata mo atinaʻe i le lumanaʻi.

MND Fitness fa'atupuina fa'ailoga ma le atamai.

I le tulaga o le faʻamaʻi, o le tapunia o nofoaga faʻamalositino, o le tau o faʻalapotopotoga tuʻufaʻatasia, ma isi mea ua faʻalavelaveina le olaga o tagata uma.I lalo o ia tulaga, o le tele o faʻailoga e fai si popole ma le mautonu.Ae o le sili atu i le taimi nei, o le tele o le ituaiga e manaʻomia e faʻamautu ai le talitonuina o le tagata lava ia i totonu, malepe i lana lava fagu, toe foʻi i le faagasologa o le atamai ma le foafoaga, ma saili le tuputupu ae ma le atinaʻe i lenei faagasologa.

2

Talu mai lona faʻavaeina, sa galue malosi Shandong Minolta e faʻaauau le poto ma le agaga o tufuga Saina, faʻatoʻilaloina faigata na aumaia e le maketi, ma e pei ona masani ai i le faʻailoga manatu o le "tuu le lumanaʻi e oʻo mai nei" e aunoa ma le fefe i luitau.

3

Faʻamalieina manaʻoga maketi, fai mea o loʻo i ou luma i se tulaga maualalo, tautua le tele o faletaalo ma kalapu, faʻaleleia atili meafaigaluega ma faʻaleleia auaunaga, faʻaleleia le lelei o oloa e ala i le aʻoaʻoina o tekinolosi faʻavaomalo, ma tuʻufaʻatasia ma tulaga faʻavaomalo. , ma fa'aoga oloa maualuga o tulaga fa'ava-o-malo e fa'aatoatoaina le Fa'amatalaga o le "Made in China".

2023 O le a faʻavavevave le faʻatupulaia o pisinisi faʻamalositino .

I le taimi o le faʻamaʻi, o loʻo feagai le falemaʻi atoa o le tino ma luitau tele o le ola, ma ua atili ai ona iloa e tagata lautele le taua o le soifua maloloina lelei.Mo le maketi o taaloga o loʻo faasolosolo malie ona toe faʻaleleia pe a maeʻa le faʻamaʻi, e le gata o loʻo faʻatuputeleina le malosi o le tino, ae o taʻaloga i fafo ua amata foi i le tautotogo, ma o tolauapiga ma taʻaloga i fafo o loʻo faʻafeiloaʻi i se tulaga sili atu.

E iai foi lipoti faifaipea o le manuia i le tulaga o faiga faavae a le atunuu.Na tuʻuina faʻatasi e le State Sports General Administration ma isi matagaluega le "Fuafuaga Atinaʻeina o Alamanuia Taʻaloga i fafo (2022-2025)".

I se taimi lata mai, o loʻu atunuʻu o loʻo i totonu o le atunuʻu o loʻo puipuia ma faʻatonutonu faiga faʻavae ua maeʻa fetuunai.E iai le talitonuga e faapea i lalo o le talitonuga o le a pulea lelei le tulaga o le faamai i le lumanaʻi, o le tele o maketi o faletaalo o le a sili atu i le 100 piliona pe o le a vave oʻo mai.

4

I le 2023 o loʻo lumanaʻi, faʻatasi ai ma le faʻasaʻolotoina o faiga faʻavae, masalo o le manaʻoga o le malosi ua leva o le a paʻu e pei o le faʻaitiitia.E toʻatele tagata ua sauni e feiloaʻi, naunau e ausia faʻamanuiaga tau tamaoaiga ma le faʻatupulaia o mea pāpā, ae le amanaʻia le atinaʻeina o le faʻailoga ma manaoga moni o tagata faʻatau.

Afai e manaʻo se faʻailoga e alu mo se taimi umi, e tatau ona uia le auala o le atinaʻe gafataulimaina.Pe o le taimi nei poʻo le lumanaʻi atinaʻe, e tatau ona tatou taulaʻi atu i le faʻailoga ma oloa, pipii i le uluai faʻamoemoega, galue malosi, ma aumaia auaunaga sili atu i tagata faʻaoga.

Ole malaga ole 2022 e matua uiga ese lava.I le tausaga fou, i le feagai ai ma le le mailoa i le 2023, o le a faʻaauau pea ona faʻamautu o tatou uluai faʻamoemoega, atiina ae ma le poto, agaʻi i luma, ma faia le mea sili tatou te mafaia e fetuunai ai o tatou tu aʻo tamoʻe.Faʻavaveina le atinaʻe i mea fou ma faʻaleleia.

5

2023 ua oo mai ia i tatou.Tutū i se malaga fou, e le mafai ona tatou malolo teisi.MND Fitness o le a faʻaauau pea ona faʻaleleia lona faʻatauvaʻa autu, faʻaaogaina avanoa atinaʻe, faʻalautele fafo, eli i totonu, ma faʻaleleia le malosi o le tino ma le atamai ma le tufuga.Au'aunaga atoatoa e fesoasoani i le atina'eina o le tino, fa'aaoga oloa lelei e molimauina ai le lumana'i.I le tausaga fou, MND Fitness o le a faʻatasi ma oe i luma, faʻafeiloaʻi faʻatasi le taunuu mai o le 2023!

6


Taimi meli: Ian-12-2023