Minolta Fitness Equipment|Alofa Tuuina atu, Fesoasoani A'oga

O le aso 7 o Setema, 2024, na faia ai le Fonotaga a le Itumalo lautele i le Atina'eina Maualuga o A'oga ma le Konafesi Fa'amanatuina o le Aso Fa'afaiaoga lona 40. O le Failautusi a le Itumalo o Gao Shanyu na auai i le fonotaga ma faia se lauga. O le Sui Failautusi o le Itumalo ma le Pulenuu o le Itumalo o Zhang Jianjie sa taitaia le fonotaga. O ta'ita'i o le Itumalo e aofia ai Zhang Huili, Taitaifono o le Komiti Tumau o le Konekeresi a Tagata o le Itumalo, ma Wu Yongsheng, Taitaifono o le Koneferenisi Faufautua Fa'aupufai a le Itumalo, sa auai i le fonotaga.

dfhg3
dfhg2

O uo e vaaia matagaluega talafeagai ma iunite i totonu o taulaga taitasi (sone atinae, auala) ma le itumalo, tagata e nafa ma atinaʻe tausiga, tulaga ogatotonu ma luga atu o le au aʻoaʻoga a le itumalo ma le ofisa o taʻaloga, failautusi o lala aʻoga i totonu o taulaga taʻitasi ( auala), puleaoga o aoga tulagalua ma aoga maualuluga, puleaoga tutotonu o aoga faataitai, ma sui faiaoga mai le itumalo ma taulaga sa auai i le fonotaga.

dfhg1

I lenei fonotaga, sa auai foi Minolta mea faigaluega faʻamalositino o se atinaʻe foaʻi alofa. O meafaigaluega fa'aletino a Minolta e masani ona fa'atino tiute fa'aagafesootai ma taula'i i le atina'eina o a'oa'oga. O le taimi lea, na foaʻi atu ai e Minolta Enterprise le 100000 yuan i tupe alofa, ma saofagā ai lona lava malosi i le atinaʻeina o aʻoaʻoga.

dfhg5

I lea fonotaga, sa tauaaoina ai fo’i le pine a le Minolta fitness equipment o le Education Love Enterprise, o le fa’afetaia ma le fa’amalosi’au a ta’ita’i o le itumalo mo le auai malosi o le tatou kamupani i a’oa’oga o le soifua manuia lautele.

dfhg4

I le lumanaʻi, o le a faʻaauau pea ona lagolagoina e Minolta le manatu o le "faʻasalalauina o le alofa ma le fesoasoani i aʻoaʻoga", auai malosi i le manuia lautele, ma faia atili sao i le atinaʻeina o Ningjin faʻatasi ma pisinisi eseese.
O le fesoasoani i aʻoaʻoga e le gata e aumaia ai se lagona o le faamalieina ma le ausiaina o kamupani, ae e iai foʻi lona taua lautele. O fesoasoani uma o se tali lelei i le sosaiete. A uma ona fesoasoani atu i isi, e iai lava sina lagona itiiti o le ausia ma le faamalieina. O lenei ituaiga o galuega agalelei e aumaia ai ia i tatou le filemu ma le lotogatasi i totonu, tatou te lagona ai ua tatou iloa lo tatou taua i se tulaga patino ma faia le lalolagi o se nofoaga sili atu. Ma le mea mulimuli, ou te faʻamoemoe ma le faʻamaoni e mafai e fugalaʻau uma o lo tatou atunuʻu ona maua aʻoaʻoga lelei, ma ou te faʻamoemoe o le a faʻaauau pea le faʻaleleia o Minolta!


Taimi meli: Sep-19-2024